Select Page

PNM "Racó de Sant Bonaventura-Canalons" - Alcoi

"El riu un gran escultor"

Visites d’interés en el municipi

Patrimoni natural

Alcoi posseeix un ric entorn natural a causa de la proximitat a llocs tan rellevants com la Serra de Mariola i la Serra del Carrascar de la Font Roja i dels quals podrem gaudir amb un curt desplaçament:

A més, l’accidentada orografia ocasionat per les serralades esmentades ha generat altres enclavaments atractius dels quals podem gaudir:

Patrimoni cultural

La ciutat d’Alcoi ha tingut al llarg de la història gran importància en el desenvolupament i evolució de la zona. Mostra d’això és l’elevat nombre de llocs d’interés i atractiu turístic per al visitant.  + Informació

A continuació s’esmenten els principals elements històrics que tenim l’oportunitat de visitar a la ciutat d’Alcoi:

Senyal de la seua intensa cultura és l’existència de fins a 3 teatres:

Finalment, cal assenyalar la gran quantitat d’espais museístics que posseeix la ciutat i que faran de la seua visita una experiència rica en coneixements i cultura:

Gastronomia

Són moltes les especialitats que ofereix la gastronomia alcoiana, en la qual la tradició culinària ha passat per diverses generacions i manté les seues peculiars aromes i sabors. Són destacables els dolços com els confits, el torrat, els pastissos de carn o els pinyonets. També són destacables els seus embotits i les seues tapes, que poden acompanyar-se d’un bon plat com les bajoques farcides, l’olleta, la pericana o la borreta.

El café licor o café gelat, és una beguda refrescant característica de la zona que es pot prendre per a acompanyar els menjars que produeix Alcoi.

Consulta en TripAdvisor tota l’oferta gastronòmica.