Select Page

PNM "La Sierra" - Redován

"Balcó de la Vega Baixa"

Sendes

Travessen el paratge…

Les sendes que travessen el Paratge Natural Municipal són:

Tram del GR-125, “Senda del Poeta”.  Fitxa  PDF

Recorre el paratge…

Les sendes que recorren íntegrament el paratge són:

SL-CV 146 “Los Coloraos”
Distància: 1’8 km.
Temps: 1 hora 45 minuts
Desnivell: 510 m.
Tipus de ruta: Lineal
Dificultat: Elevada
El punt de partida es troba enfront del poliesportiu municipal. El sender s’endinsa en la serra, on ens creuem dues vegades amb la senda PR-CV 54. Arribem al Pas de l’Escaló, sense deixar la senda arribem al Pas del Mayoral on prenem cap al cim fins a trobar-nos novament amb el sender PR-CV 54. En aquest punt ens trobem a escassos metres del cim i el refugi de muntanya. El punt d’arribada es troba en el cim de la serra on hi ha un piló de formigó. El retorn es realitza pel mateix lloc.
Enlaces: Track | FEDME 

 

PR-CV 54.3 “Senda de la Cueva Ahumada”
Distància: 7’3 km.
Temps: 3 hores
Desnivell:
Tipus de ruta: Circular
Dificultat: Elevada
Variant del PR-CV 54.3. Partint des de l’àrea recreativa de la Cueva Ahumada, seguim les indicacions i els senyals direccionals enllaçant per l’esquena del cementeri amb la “senda eco-educativa” que és un tram d’aquesta variant que s’ha habilitat per a la realització d’activitats d’educació ambiental. En aquest tram trobaràs panells i cartells informatius sobre aspectes de la flora, la fauna i el paisatge de la serra.

Seguint la senda passem pel mirador de la Vega, el del Racó de Redovà, la Cova de la Verge i el Bancalico dels moros. En eixe punt hi ha un desviament en el qual podem enllaçar amb la senda del barranc del Chinar o seguir fins a Redovà (Ermita Verge de la Salut).

Enlaces: Track | FEDME   

 

“Sendero Ecológico”
Distància: 450 m.
Temps: 30 minuts
Desnivell: Pràcticament nul
Tipus de ruta: Circular
Dificultat: Tots els públics
Circuit d’inici a l’Orientació i Jardí Botànic.

Xicoteta senda d’interés didàctic i divulgatiu, especialment indicat per al passeig i el delit de persones de tota condició física, ja que no revist cap dificultat

Enlaces: Fitxa PDF