Select Page

PNM "La Sierra" - Redován

"Balcó de la Vega Baixa"

Com arribar

L’elevat pendent que presenten els terrenys que conformen el paratge dificulta l’existència de vies de comunicació en aquest. A l’interior del paratge únicament es compta amb una xarxa de camins que no són aptes per a vehicles motoritzats, sinó per a recórrer a peu.

Pel que respecta a les vies de comunicació que donen accés al paratge disposem de la CV-900, que uneix les poblacions de la Granja de Rocamora, Callosa de Segura, Redovà i Orihuela. Aquesta carretera discorre pròxima al límit sud-est del paratge.

Des de la CV-900 es pren el desviament cap al nucli urbà de Redovà i des del mateix es tenen diversos accessos a la serra. Un dels accessos principals se situa a l’entorn del cementeri de Redovà i en el barri del Racó.

L’accés pel cementeri de Redovà, condueix a l’ermita de la Verge de la Salut, a una àrea recreativa, a un recorregut botànic i a l’inici d’una de les variants de la senda PR-54, des de la qual es pot ascendir al Pic del Chinar.

L’altra entrada principal al paratge és la situada en el barri del Racó, molt prop de l’oficina de Policia Local. Des d’aquest punt s’accedeix a la senda PR-54, variant III, que condueix al Mirador del Racó i al barranc de los Granados

Deixa que Google Maps et guie.